Dealerlocator

Zoek de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt!

Klik hier

Maak het dieven lastig en zet uw scooter goed op slot.

Door uw scooter vast te zetten met een ART goedgekeurd slot maakt u het dieven lastig.

Een goed scooterslot is te herkennen aan het ART Keurmerk. Deze sloten zijn van goede kwaliteit en diefstalbestendig. Zeker als u ze ook nog eens goed bevestigt aan de ‘vaste wereld’. Het stelen kost de dieven dan teveel tijd. Dit schrikt af, waardoor ze uw scooter liever laten staan. 

* ' Aan de ‘vaste wereld’ verankerd'  betekent dat de scooter met een kettingslot is vastgezet aan iets wat niet is mee te nemen, zoals een muur- of vloeranker, hek of lantaarnpaal.

Blijf van mijn scooter af

Klik hier voor de lijst met ART goedgekeurde sloten.

 

ART goedgekeurd sloten

Er zijn enorm veel verschillende scootersloten verkrijgbaar. Als u op zoek bent naar een scooterslot dan zijn er vele mogelijkheden om uit te kiezen. Het is belangrijk om een scooterslot te kopen die voorzien is van een ART Keurmerk. Op die manier zorgt u voor een goede diefstalpreventie en wordt de scooter op een juiste manier beveiligd.

ART slot (niveau 3 ***)
Scootersloten ART 3 is de minimale eis voor de beste scooterslot verzekering. Dit betekent dat er sprake is van een uitstekende beveiliging waar het diefstalrisico hoog te noemen is.   
Vraag uw scooterdealer om advies! Hij is de specialist en kan u adviseren over de werking  en het belang van het bevestigen aan de ‘vaste wereld’.

 

powered by The Online Factory